Om Nimand A/S


Dengang
Nimand A/S har siden 1987 været en professionel og trofast partner til flere brancher. Restaurationer, tankstationer, hoteller, kantiner og fastfood steder har fået leveret effektive løsninger på bl.a.: Drikkevaresystemer, kasseapparater, isterningmaskiner, videoovervågning og spiritusanlæg.

I dag
I dag fokuserer Nimand A/S på at udbrede anvendelsen af fuldautomatiske kaffemaskiner, der konsekvent leverer god og konkurrencedygtig kaffespecialiteter på kort tid, til glæde for kunder på tankstationer, restauranter, caféer og ansatte i kontormiljøer landet over.

Nimand A/S leverer herudover juicedispensere, isterningmaskiner, professionel vandrensning mv. til alle der søger en langsigtet kvalitetsløsning.

Nimand A/S har med en fast stab af serviceteknikere, mulighed for at lave serviceaftaler på alle maskiner. Derved sikres alle kunder at deres udstyr altid er i top form, klar til næste ”ryk” i restauranten eller kaffetørstige gæster på kontoret.

Fremad
Nimand A/S har fortsat ambitioner om at være en tillidsfuld handelspartner, at føre de nyeste produkter af højeste kvalitet, indenfor kaffemaskiner og andre drikkevare systemer, og ikke mindst, at tilbyde den bedste service fra dedikerede teknikere.