Dansk Norsk Svensk Engelsk

Deres indkøbskurv er tom

Kvikbestilling

 

 

 

Nyheder

WMF Certifikat 2019
15/08 2019 kl. 15:22
Smiley fra Fødevare-styrelsen
15/08 2019 kl. 15:07
Smiley fra Fødevare-styrelsen Fødevare kontakt ...
Certifikat ISO 14001:2004
03/02 2017 kl. 13:42
Smiley fra Arbejdstilsynet
15/08 2013 kl. 10:08
 

Om Nimand A/S


Dengang
Nimand A/S har siden 1987 været en professionel og trofast partner til flere brancher. Restaurationer, tankstationer, hoteller, kantiner og fastfood steder har fået leveret effektive løsninger på bl.a.: Drikkevaresystemer, kasseapparater, isterningmaskiner, videoovervågning og spiritusanlæg.

I dag
I dag fokuserer Nimand A/S på at udbrede anvendelsen af fuldautomatiske kaffemaskiner, der konsekvent leverer god og konkurrencedygtig kaffespecialiteter på kort tid, til glæde for kunder på tankstationer, restauranter, caféer og ansatte i kontormiljøer landet over.

Nimand A/S leverer herudover juicedispensere, isterningmaskiner, spiritus kontrolanlæg, professionel vandrensning mv. til alle der søger en langsigtet kvalitetsløsning.

Nimand A/S har med en fast stab af serviceteknikere, mulighed for at lave serviceaftaler på alle maskiner. Derved sikres alle kunder at deres udstyr altid er i top form, klar til næste ”ryk” i restauranten eller kaffetørstige gæster på kontoret.

Fremad
Nimand A/S har fortsat ambitioner om at være en tillidsfuld handelspartner, at føre de nyeste produkter af højeste kvalitet, indenfor kaffemaskiner og andre drikkevare systemer, og ikke mindst, at tilbyde den bedste service fra dedikerede teknikere.

Katalog banner

Nyhedstilmelding (e-mail)


Spam tjek * (Indtast teksten der vises i billedet nedenfor.)

Tilmeld Afmeld

Serviceforhandler søges

Facebook